Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Današnji dnevni zadatak: Napiši pismo Bogu

Posalji pismo BoguDo najradnosnijeg kršćanskog blagdana Božića dijeli nas još 17 radnih dana. Upravo u danima iščekivanja, mnogo puta ćemo se susresti sami sa sobom, sa svojim brigama, problemima, poteškoćama i izazovima kojima smo okruženi. U želji da na što ljepši i Njemu draži način dočekamo Njegovo rođenje, dragi mladi pozivamo vas da zajedno s nama odgovarate na dnevna pitanja, izazove koje smo pripremili za vas.

Zbog toga, ovog ponedjeljka pozivamo vas da pronađete vremena za sebe i Boga. Danas, kada komunikaciramo putem društvenih mreža, telefonom zaboravili smo na stara vremena kada su se pisala pisma puna ljubavi, iskrenosti i topline. Baš zbog toga, danas je odlična prilika da uzmete papir u ruke i napišete pismo Bogu. Ne bojte se napisati sve ono što vas brine i reći Bogu kakve se oluje događaju u vašem srcu, iako ih On sigurno zna.

Napišite pismo i pohranite ga negdje u sobu. I čekajte Njegov odgovor.

Josip Milanović 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE