Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Današnji zadatak: Podsjeti se na prvi adventski izazov

Letters From GodSjećaš li se što je bio prvi zadatak koji smo objavili? Ako si ga ispunio, onda znaš da je to bilo napisati pismo Bogu. Ne znamo kakva su tvoja očekivanja bila ovoga adventa ali se nadamo da si otišao u posjet svojoj nutrini i u njoj tražio ono što je istinski vrijedno.

Tražiti od Gospodina ispunjeno srca, čistoću misli, riječi i djela. Danas promisli malo o svemu što si „izvlačio“ iz ovoga adventskog kalendara, koliko si ustrajao i činio, te sažmi svoje osjećaje i istinski prihvati ono kako se osjećaš u trenutku. Bog ti je sigurno odgovorio na tvoje pismo, doduše opširnije, ali takav je naš Bog – kada daje, daje obilno. Njegovi odgovori na tvoje pismo jesu Ljubav i Sveto pismo. Govori ti da prepoznaš da je Bog ljubav koja napaja naša srca i čini nas da ljubimo i da smo ljubljeni. Govori ti da ljubiš njega i bližnjega te da crpiš ljubav iz žive Božje riječi – Biblije. Čini tako kroz svoj život i uvijek ćeš moći darovati ljubav koja se rađa, umire i živi za nas. Sretan ti i blagoslovljen Božić.

Filipa Lončar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE