Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Blagoslov prostorija Centra za mlade Ivan Pavao II.

blagoslov centra 2019 KopirajU petak, 4. siječnja 2019. godine, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. posjetio je župnik župe sv. Luke u Sarajevu, vlč. Željko Vlajić kako bi blagoslovio Centar za mlade i njegove djelatnike, te ih tako, s Božjim blagoslovom uveo u novu 2019.-u godinu.

Župnik Vlajić, zajedno s ravnateljem dr. Šimom Maršićem i djelatnicama Centra za mlade Ivan Pavao II. posjetio je i dječji vrtić Anđeli čuvari, te zazvao blagoslov njegovim djelatnicama i mališanima, moleći za njih, njihove obitelji i voljene, te za značajnu i odgovornu ulogu koji najmlađi članovi našeg društva, kao i njihovi odgojitelji imaju za opće dobro.

Nakon blagoslova vrtića, župnik se uputio prema prostorijama studentskog doma Ivan Merz koji je također blagoslovio. Posjet je završen i zajedničkim susretom, molitvom i blagoslovom u auli Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. gdje su djelatnici uz pjesmu i molitvu, zazvali Duha svetoga da ih prati u svemu onome što rade, ali i da prati sve one koji su bili i koji će tek posjetiti Centar za mlade, te da Božje svjetlo usmjerava njihov rad, kako bi i sami bili nositelji svjetla u društvu.

Josip Milanović 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE