Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Priča za svakoga: Uživo na društvenim mrežama Centra za mlade svaku večer

Prica za svakogaU vremenu u kakvom danas žive mladi, vrlo često zbog rokova, termina i obveza zaboravljaju na duhovnost kao važan čimbenik odrastanja, kao važan instrument u izgradnji osobnosti. Upravo zbog toga, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u ovome razdoblju (samo)izolacije želi podsjetiti mlade na važnost Božje prisutnosti u njihovim životima, s posebnim naglaskom na korizmeno razdoblje u kojem se trenutno nalazimo.

Vrlo često čujemo kako trebamo biti tamo gdje su mladi danas, tj. na internetu, društvenim mrežama. I zbog toga, osim dnevnih duhovnih i poticajnih tekstova koje objavljujemo na našoj službenoj stranici i društvenim mrežama, odlučili smo svaku večer u 19:30 h ići „uživo“ s zanimljivim, kratkim, poticajnim duhovnim štivom kako bi se Bogu zahvalili za dan koji je ispred nas, ali i pomolili za sve ono što nas očekuje u budućnosti.

Nakon kratkog live javljanja na Instagram profilu Centra za mlade Ivan Pavao II., sa istim sadržajem ćemo se uključiti i putem Facebook profila kako bi svi koji prate rad i djelovanje našeg Centra na društvenim mrežama imali priliku uživati u sadržaju koji smo pripremili za vas.

Također, sve mlade koji s nama kreiraju i realiziraju veliki broj projekata i aktivnosti pozivamo da nam pošalju duhovni materijal, svoje duhovne tekstove koje bi voljeli da pročitamo tijekom live uključivanja, kako bi i na taj način stvorili mrežu zajedništva i umrežili se u činjenju lijepih i kvalitetnih stvari.

Za sve vas koji još uvijek niste zapratili jednu od društvenih stranica Centra za mlade Ivan Pavao II. to možete učiniti tako što ćete kliknuti ovdje za facebook profil ili ovdje za instagram profil.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE