Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Pitajte teologa: Mladi i ispovijed

ispovijed2 1Božićno vrijeme je i razdoblje odricanja, razmišljanja, žrtve i iskrenosti. Svaka župa pruža priliku svojim vjernicima za sakrament ozdravljenja. Tim sakramentom se pomirujemo s Bogom i Crkvom.

Bitni dijelovi sakramenta su: kajanje, ispovijed, zadovoljština. Tijekom ispovijedi moraju se nabrojati cjelovito svi teški grijesi (ne samo izreći neke teške grijehe a neke zatajiti, jer u tom slučaju nije valjana ispovijed). Teški grijeh uključuje: tešku materiju, slobodnu volju i potpunu svijest.

Ovom prilikom pozivamo sve studente koji će sudjelovati na današnjem programu u sklopu Božićnog susreta Udruge katoličkih studenata Emaus, ali i sve mlade da se pripreme za sakrament pomirenja, ali i ako imate neko pitanje vezano za ovu temu, pitajte kako bi se kvalitetnije pripremili za blagdan Božić.
Podsjećamo vas da svoja pitanja možete postaviti svaki radni dan u razdoblju od 8 do 16 sati.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE