Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Najava: Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom

28.12slika za najavuPosvećena Hostija je istovremeno Bog utjelovljen u tom komadiću kruha. To je Otajstvo pred kojim nam treba zastati dah, pred kojim nam trebaju klecati koljena. U Hostiji je onaj isti Isus koji je naviješten od proroka, začet po Duhu svetom i rođen od Marije Djevice.

O važnosti klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom osvrnuo se i don Damir Stojić na Božićnoj duhovnoj obnovi studenata grada Sarajeva koja se održala 18. prosinca u prostorijama Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sarajevu gdje je pozvao mlade da se pripremaju već sada na blizinu Božju, na ono što će nas čekati u vječnosti.

Ovom prilikom, pozivamo sve studente grada Sarajeva u četvrtak, 28. prosinca 2017., u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II., u kapelici, s početkom u 19 sati, bit će se klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.
Svi su dobrodošli!

Stipica Lešić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE