Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Filmska večer u Centru za mlade!

Svetac koji je mogao letjeti pomaze studentimaNiste dugo vremena pogledali dobru i inspirativnu komediju, a ako još pri tom niste nikad pogledali duhovnu komediju onda ste mnogo toga propustili. Večeras ćete imati priliku!
Film je o sv. Josipu Kupertinskom i njegovu hodu prema svetosti. Na izvrstan način je prikazano kako i „mali ljudi“ mogu postići svetost, čak i ako im studij ne ide, ako su odbačeni od drugih i ismijani od svojih najbližih.

Još jedan razlog zašto da dođete jeste taj što je ovaj svetac imao jedan poseban dara, dar levitiranja, koji mu je dodijelila Božja milost.
Najzanimljivije od svega jest što je pored izvrsne glume još i u crno-bijeloj boji.
U utorak, 10. travnja 2018., u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II., u dvorani, s početkom u 19 sati, pozivamo vas na filmsko večer. Nakon završetka filma zajedno ćemo podijeliti dojmove.

Svi su dobrodošli!

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE