Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

ZAMIRIŠI I TI!

24.sapun velikaSapun osim što se koristi za pranje i čišćenje, najčešće ruku, sredstvo je kojim postižemo ugodan miris oko nas. I klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom osim što nas pere i čisti od grijeha, služi i za naše tjelesno i duševno raspoloženje.

Raspoloženje je bitna stvar u našem vjerničkom životu. S našim raspoloženjem nekoga možemo oduševiti tako da i oni požele živjeti životom kakvim mi živimo. Također, nikada ne smijemo zaboraviti na milost Božju i djelo Duha Svetoga koji su zaslužni za obraćenje osobe.

Ovom prilikom pozivamo vas, dragi mladi da u četvrtak, 24. svibnja nam se pridružite na pobožnost klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom koje će se održati u kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u 19 sati.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE