Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Želite vidjeti kralja?

21.6. Isus Hrist pred Pontijem Pilatom i okupljenim gradjanima Jerusalima 670x513Tijekom povijesti bilo je raznolikih kraljeva, nekih nama zanimljivijih nekih malo manje. Neki od nas bi možda željeli više da znaju o načinu tadašnjeg života ili čak da su živjeli u tom vremenu.
Za razliku od teritorijalne vladavine naš Kralj je vladar srca naših. On svoju vlast ne koristi kako bi nas njome primorao na dobra djela. Njegova poniznost i ljubav dopušta Mu pustiti nam upravljati srcima našim. To može samo pravi Kralj. Mi da smo kraljevi vjerojatno bi ljudima oduzeli slobodu kako bi mogli činiti dobra djela. Gdje nema slobode i ljubavi tu onda nije potreban ni Kralj.

Ovom prilikom pozivamo vas, dragi mladi da u četvrtak, 21. lipnja nam se pridružite na pobožnost klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom koje će se održati u kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u 19 sati.

Svi su dobrodošli!

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE