Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Dođi da vidiš komu si dao autogram!

28.6. LA 2017 let 5Ne pamtiš kad si zadnji put tražio autogram od neke slavne osobe . Ili nikad nisi ti dao nekomu autogram? Ako misliš da nisi – varaš se. Samo se toga trenutka, možda, nesjećaš. Tada su tvoji roditelji, umjesto tebe, zatražili da primiš sakrament krštenja. Učinili su to jer su htjeli tebi dati sve najbolje što su mogli i što će ti koristiti.

Po krštenju primamo Duha posinjenja i ubrajamo se u djecu Božju. Krštenjem se urezuje naše ime u Božji dlan. Postajemo nova stvorenja, nanovo rođena iz vode i Duha. Postajemo vezani za Boga – njegova svojina. Roditelji preuzimaju i obvezu odgoja u vjeri krštenog djeteta. Roditelji su prvi učitelji vjere svoga djeteta – što im ni crkveni službenici ne mogu to oduzeti niti nadomjestiti. Upravo zato, jer su oni najbliži djetetu, u tim godinama oni imaju preveliku odgovornost za njihov rast u vjeri.

Ovom prilikom pozivamo vas, dragi mladi da u četvrtak, 28. lipnja nam se pridružite na pobožnost klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom koje će se održati u kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u 19 sati.
Svi su dobrodošli!

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE