Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Fitness Centar slavi svoj prvi rođendan!

teretanannmcPrije godinu dana, na današnji dan u prostorijama nove zgrade Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u ulici Žrtava Fašizma b.b. započeo je s radom Fitness centar.

Moderno opremljeni prostor za vježbanje, osiguran parking za sve goste, ženska i muška svlačionica s kabinama za tuširanje te suvremene sprave koje sadrže kardio program s nekoliko traka za trčanje i bicikala, rekviziti za finess i rekreaciju samo su dio ponude koje novoopremljeni Fitness centar nudi svim korisnicima.

rodjendan

Tijekom godinu dana rada, Fintess centar posjetilo je više od 350 osoba koji su kroz vježbe i trening imali cilj podignuti svijest o vježbanju i zdravim životnim navikama kako kod mladih koji su sve pasivniji i sve više prakticiraju sjedilački način života, tako i za odrasle koji su kroz tjelesne aktivnosti radili na poboljšanju aktivnosti te se osjećali bolje u svojoj vlastitoj koži.

Podsjećanja radi, radno vrijeme Fitness centra otvoren je svakim danom osim nedjelje u razdoblju od 17 do 22 sata, a cijena mjesečne članarine za odrasle iznosi 45 KM, za studente i školarce 35 KM, dok pojedinačni trening dnevno košta 5 KM.

U životu ništa se ne može napraviti ako samo sjedimo i razmišljamo o promjenama. Na kraju je sva na nama, hoćemo li ležati u naslonjačku i gledati TV ili uzeti stvar u svoje ruke i pojaviti se. Sad je savršeno vrijeme da se pokrenemo.

Dobro došli u naš Fitness Centar!

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE