Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Stepenica više u formiranju nove generacije animatora instruktora

instruktori PlitviceNova avantura budućih animatora instruktora nastavila se protekli vikend, od 16. do 18. studenoga na drugom susretu specijalizacije animatora instruktora.
Susret se održao u pastoralnom centru Marije Majke Crkve u Mukinjama na Plitvicama.
Kroz ovaj drugi susret učili smo o mjestu i pripadnosti animatora u zajedinici te vještinama i sposobnostima animatora za rad u grupi. Kroz zanimljive radionice u malim grupama te predavanja o dinamici grupe, leadershipu, vođenju sastanka, odgoju kroz igru i molitvi, imali smo priliku okušati se u različitim ulogama u grupi te i samom vođenju grupe, ali i naučiti nove stvari o sebi i drugima.
Tijekom vesele večeri posjetili su nas i "Toni Cetinski", "Mišo Kovač" te brojni pjevači koji su nas podigli na noge tijekom igara glazbenih stolica i glazbenog lonca, a sve je završilo zajedničkim plesom.
plitvice 2Tijekom ova tri dana posvijestili smo sebi vrijednosti i sposobnosti animatora instruktora te njegovo ponašanje u grupi i odgovornost koju on ima. Nadahnuti Kristovom Riječju i molitvom te ispunjeni radošću novog iskustva nastavili smo brižno prikupljati nova saznanja i učiti nove stvari. Nova prijateljstva, nove igre i nova druženja dodatno su nas povezala kao grupu braće i sestara povezanih u Kristu. Žedni novoga znanja i iskustva te odgoja i odrastanja u Kristu, s nestrpljenjem očekujemo sljedeći susret.

Leonarda Anđelić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Studeni 2023
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE