Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Donesena odluka o novim start up poticajima za projekt Iuvenes Fructus

Odluka Iuvenes Fructus page 001Nakon uspješno završenog jednogodišnjeg ciklusa projekta Iuvenes Frucuts na kojem je sudjelovalo 20 kandidata, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. donosi odluku kojom se dodjeljuje pet (5) start up poticaja.
Kandidati koji su osvojili poticaje su:

1. Marina Živković, rođ. 1984.god., općina Orašje
2. Lucija Leovac, rođ. 1998.god., općina Domaljevac-Šamac
3. Danijel Delić, rođ. 1989.god., općina Orašje
4. Matej Živković, rođ. 2000.god., općina Orašje
5. Anto Dujaković, rođ. 1985., općina Odžak

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. i poduzeće Zorg-in d.o.o kroz projekt Iuvenes Fructus ostaju otvoreni za buduću suradnji sa svim polaznicima koji u ovom ciklusu nisu ostvarili start up poticaj, u nadi da će u budućnosti pronaći nova rješenja za ostvarenje suradnje u sljedećim godinama.

Podsjećamo da se projekt Iuvenes Fructus realizirao zahvaljujući donatorima Renovabis, World Vision i Vladi Republike Hrvatske, a da se implementacija ostvarila i u suradnji sa Srednjom strukovnom školom Orašje, poduzećem Zorg-in d.o.o. te Hrvatskim kulturnim sportskim društvom Kornica. Kroz projekt mladi od 18 do 35 godina su imali priliku kroz edukacije stjecati znanje i vještine, tj. iskustveno učenje kroz teoriju i praksu u poljoprivredi.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE