Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Prva utakmica KMNL-a u novoj sezoni već iznjedrila favorita

kmnl prva utakmica 1Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u okviru svojih pastoralnih programa za mlade i ove godine župama Vrhbosanske nadbiskupije ponudio je mogućnost sudjelovanja u projektu Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije, koja je poznata pod nazivom KMNL.

Cilj nogometne lige je okupiti mlade različitih profila i dobi kroz malonogometne aktivnosti obogaćene kršćanskom porukom ljubavi i vjere u život. Prvo kolo u sezoni 2018./2019. godine započelo je u subotu, 09. veljače u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

kmnl prva utakmica 6Šesnaesta sezona KMNL-a započela je okupljanjem nogometnih momčadi u restoranu Centra za mlade gdje su se izvršile kotizacije, nakon čega je uslijedila sv. Misa u kapelici sv. Ivana Pavla II. koju je predvodio preč. Mladen Kaflić, kancelar Vrhbosanske nadbiskupije uz koncelebraciju fra Josipa Jukića, župnog vikara iz Kreševa.

kmnl prva utakmica 2Nakon sv. mise u sportskoj dvorani Renovabis, nazočnima se obratio Mario Tucaković, voditelj KMNL-a Vrhbosanske nadbiskupije, nakon čega su započele utakmice. Ovogodišnju sezonu otvorila je utakmica između ekipa iz Prozora i Kreševa, prošlogodišnjeg pobjednika. Prvu ovogodišnju pobjedu odnijela je ekipa iz Prozora koje je ekipu iz Kreševa pobijedila s 3 gola razlika, s konačnim rezultatom 5:2.
Druga utakmica odigrala se između ekipe Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva protiv ekipe Neokatekumena. Da će ovo biti zanimljiva liga potvrdila je i utakmica između ove dvije ekipe, gdje je u konačnici ekipa KŠC-a odnijela pobjedu s konačnim rezultatom 6:2.

kmnl prva utakmica 5Tabela nakon uspješno odigranog prvog kola je sljedeća:
1. KŠC 3 boda 6:2
2. Prozor 3 boda 5:2
3. Kreševo 0 bodova 2:5
4. Neokatekumeni 0 bodova 2:6

Josip Milanović 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE