Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Neizvjesno do samoga kraja- Tko će biti najbolja ekipa, a tko najbolji strijelac?

KMNL druga utakmica 2U sportskoj dvorani Renovabis, u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., u subotu 16. veljače uspješno je održano drugo kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije.
Nakon uspješno odigranih utakmica proteklog tjedna kada je KMNL liga službeno započela, drugo kolo KMNL-a u sezoni 2018./2019. započelo je utakmicom između Prozora i ekipe Neokatekumena.

Pobjedu s 13:8 kući je odnijela ekipa Prozora, a najboljim strijelcem pokazao se Josip Markešić koji je u ovoj utakmici postigao 4 gola. Ako je suditi prema do sada postignutim golovima, nogometaš Josip Markešić iz Prozora mogao bi biti i najbolji strijelac lige, jer u samo dvije utakmice uspio je postići 7 zgoditaka.

KMNL druga utakmica 1Druga utakmica u kojoj su se sastale ekipe iz Kreševa i Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva bila je puno zgoditaka, ovaj put u korist ekipe iz Kreševa koji su se kući vratili s pobjedom 7:1. Da će borba za najboljeg strijelca do samog kraja biti neizvjesna pokazao je i odličan nogometaš iz Kreševa, Leo Kožul koji je u drugom kolu KMNL lige uspio ostvariti 4 pogotka.

Sljedeće kolo planirano je za sljedeću subotu, 23. veljače kada nas očekuje derbi između ekipa Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva i ekipe iz Prozora, dok će u drugoj utakmici snage na terenu odmjeriti ekipe iz Kreševa koje slove za velikog favorita protiv ekipe Neokatekumena.

TABELA SLIKA 2Josip Milanović 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE