Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Poziv za sudjelovanje mladih na edukaciji za pisanje projekata

edukacija plakat 1Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.  ove godine prije  natječaja za projekte mladih za dodjelu malih grantova za podršku projektima mladih na razini župnih zajednica i dekanata organizira dvodnevnu edukaciju  u cilju osnaživanja i  unapređivanja znanja i vještina za pisanje projekata kako bi mladi postali ravnopravni pri učešću na konkursima za pisanje projekata.

Cilj edukacije je savladati osnovne elemente pojektnog prijedloga, te unaprijediti  razumijevanje svih elemenata projektnog obrasca. Na edukaciji će moći naučiti osnove znanja i vještina iz područja projektnih prijedloga kao što su: što je sve potrebno napraviti prije nego se pristupi pisanju prijedloga projekta, osnovni elementi koje svaki projekt mora sadržavati, praktična izrada pojedinih dijelova projektnog prijedloga na konkretnim primjerima iz prakse, savjeti i upute, pisanje izvješća i sl. Jedan od ciljeva je i pripremiti se za natječaj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Pravilno ispunjena aplikacija je jedan od glavnih uvjeta prolaska projektne ideje,  te samim tim sudjelovanje na edukaciji osigurava dodatni broj bodova projektne ideje.

Termin održavanja edukacije je  22. i 23. ožujka 2019. godine u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II.  U petak  22. ožujka edukacija će se održati u terminu od 16.00 h do 19.00 h, a 23. ožujka od 09.00 h do 16.00 h. Kotizacija za sudjelovanje na edukaciji iznosi 30 KM po osobi. U kotizaciju je uračunata edukacija, smještaj, hrana i osvježenje. Za sudjelovanje na edukaciji može se prijaviti najviše 2 osobe iz iste župe, udruge, pokreta.

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno je poslati prijavu  do 15. ožujka  2019.godine. Prijave se mogu slati elektronskim putem na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Broj sudionika je ograničen!

Za dodatna pitanja molimo vas da nas kontaktirate na broj 033 788 406.

Kontakt osoba: Marijana Miketek

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE