Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Poziv za sudjelovanje na edukaciji "Odgojna vrijednost sporta"

Odgojna vrijednost sportaNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., u suradnji s pastoralnim Sportskim talijanskim centrom (CSI–Centro Sportivo Italiano) iz Nadbiskupije Milano, organizira edukaciju na temu Odgojna vrijednost sporta koja će se održati u prostorijama Centra za mlade 9. i 10. ožujka s početkom u 9 sati.

CSI inspirirana kršćanskom vizijom čovjeka i služenju drugima neprofitna je organizacija, osnovana od strane katoličke crkve u Italiji, utemeljena na volonterskom radu te promovira sport kao bitan čimbenik edukacije, rasta i razvoja, kao i društveno uključivanje mladih u pastoralu.

Krajem studenog prošle godine, predstavnici ove organizacije su posjetili Centar za mlade Ivan Pavao II. kako bi predstavili svoje aktivnosti, te kako bi se kroz upoznavanje aktivnosti Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., ostvarila međusobna suradnja dviju organizacija, ali i stavio fokus na razvoju sportskih edukacija s ciljem što bogatijeg pastorala mladih u BiH. Budući da je ova talijanska pastoralna organizacija utemeljena na volonterizmu, te kroz svoj rad promovira volonterske vrijednosti u pastoralu mladih, edukacija koja će se održati u Sarajevu namijenjena je isključivo aktivnim mladima, volonterima i/ili voditeljima mladih u njihovim župnim zajednicama.

Za sve prijavljene sudionike edukacije organizator je besplatno osigurao materijal, smještaj i hranu, dok putne troškove za edukaciju sudionici plaćaju sami ili uz podršku svojih župnih zajednica i/ili voditelja skupina mladih.

Na edukaciju Odgojna vrijednost sporta svi zainteresirani mogu se prijaviti do petka, 3. ožujka 2019. godine putem telefona: +387 33 766 225 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom Prijava na sportsku edukaciju.

Broj mjesta je ograničen za 30 sudionika (na edukaciju se može prijaviti jedan predstavnik župne zajednice i/ili voditelj skupine mladih), zato Vas pozivamo da čim prije prijavite mlade iz svojih župnih zajednica kako bi osigurali mjesto za sudjelovanje na edukaciji.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE