Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI LITERARNI RAD NA TEMU GESLA SHKM U VUKOVARU 2017. GODINE „KRIST, NADA NAŠA“

P1100716Povodom jubilarnog 10. Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se održati od 29. do 30. travnja 2017. godine u Vukovaru, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, raspisuje natječaj za najbolji literarni rad na temu gesla Susreta „Krist, nada naša“.
Pozivamo sve mlade da nam pošalju svoj literarni rad, u obliku proze ili pjesme. Rok za slanje rada je 25. veljače 2017. godine. Radove slati poštom na adresu Gatačka 18, 71 000 Sarajevo ili u elektronskoj formi na e – mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., s naznakom „Natječaj za najbolji literarni rad.“ Pristigle radove će ocijeniti povjerenstvo sastavljeno od stručnjaka za hrvatski jezik i književnost.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ je osigurao vrijedne nagrade za tri najbolja rada:
1. besplatno putovanje na SHKM u Vukovar (29. - 30. travnja 2017. godine), set knjiga (Biblija za mlade, Youcat – katehizam za mlade, Youcat – molitvenik za mlade, Docat – Što činiti?, Youcat – update! Ispovijedi se!)
2. set knjiga (Biblija za mlade, Youcat – katehizam za mlade, Youcat – molitvenik za mlade, Docat – Što činiti?, Youcat – update! Ispovijedi se!) i set školskog pribora
3. set knjiga (Biblija za mlade, Youcat – katehizam za mlade, Youcat – molitvenik za mlade, Docat – Što činiti?, Youcat – update! Ispovijedi se!)

 UVJETI NATJEČAJA:

- Pravo sudjelovanja imaju svi mladi od 15 do 30 godina
- Tekstovi ne smiju biti ranije objavljivani
- Radovi trebaju biti napisani na hrvatskom jeziku
- Radovi trebaju biti pisani fontom Times New Roman, veličine fonta 12 i proreda 1,5
- Rad treba napisati isključivo jedan autor (ne prihvaćaju se suautorski radovi)
- Radovi trebaju imati naslovnicu sa sljedećim naznakama: naslov rada, ime autora, datum rođenja, adresa, telefonski broj i e-mail adresa)

Rezultati natječaja, kao i cjeloviti pobjednički tekstovi, bit će objavljeni na službenoj stranici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ www.mladicentar.org te u rubrici Katoličkog tjednika „Glas mladih“

VUKOVAR 1000X400 870x320

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE