Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

KMNL donosi pregrešt novosti i zanimljivosti

KMNL utakmica 1U subotu, 9. ožujka uspješno je završeno još jedno kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije koje se održalo u sportskoj dvorani Renovabis, u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Susret je započeo utakmicom između ekipa iz Kreševa i Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva. Utakmica se završila uvjerljivom pobjedom ekipe iz Kreševa s rezultatom 16:1, dok je tri gola za svoju momčad iz Kreševa postigao Leo Kožul koji je ujedno osigurao i titulu najboljeg strijelca lige s ukupno postignutih 15 golova.

KMNL utakmica 2Od samog početka lige, ekipa iz Kreševa pokazala je da je ozbiljni kandidat za osvajanje titule KMNL lige Vrhbosanske nadbiskupije, što su i potvrdili utakmicom protiv KŠC-a sv. Josip koja im je osigurala prvo mjesto KMNL-a ali i nastup na XVI. nacionalnoj završnici KMNL-a koja će se odigrati u Varaždinu u razdoblju od 13. do 16. lipnja.

Utakmica koja se trebala održati između ekipe Neokatekumena i Prozora registrirana je s rezultatom 3:0, jer se ekipa iz Prozora nije pojavila. Sljedećeg vikenda, tj. 16. ožujka igra se i posljednje kolo KMNL-a, nakon čega će biti proglašenje pobjednika na kojem će se uručiti nagrade i priznanja najboljima.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE