Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Uspješan nastavak edukacije mladih o poljoprivredi

Iuvenes Fructus druga edukacija 2U subotu 23. ožujka u Regionalnom uredu Centra za mlade Ivan Pavao II. u Posavini uspješno je održana druga edukacija budućih mladih poljoprivrednika u sklopu projekta Iuvenes Fructus na temu podizanja voćnjaka. 

Polaznici edukacije imali su priliku kroz teorijsko znanje koje je vodila prof. Gorana Blažanović upoznati se s principima sadnje voćki. Baš kao i prva skupina polaznika, na edukaciji su polaznici slušali o ekološkim uvjetima sadnje, pregledom klimatskih elemenata, principima određivanja položaja novog voćnjaka, osobinama tla i odgovarajućom pripremom za sadnju, te predradnjama za sadnju i određivanje vremena sadnja.

Iuvenes Fructus druga edukacija 1Uz pomoć Joze Miletića, sudionici su imali priliku praktično primijeniti znanje kroz konkretne principe sadnje. Na edukaciji, nazočne su pozdravili i gosp. Petar Lušo, direktor poduzeća Zorg In, zatim gosp. Boris Babić, predstavnik Udruge Kupreški Kosci, te gosp. Mato Majstorović, predstavnik Hrvatskog Kulturnog Sportskog Društva Kornica.
Nakon ručka, program je nastavljen u voćnjaku Zorg In-a gdje su polaznici sadili aroniju i borovnicu.

Amanda Đogaš

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE