Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Edukacija u sklopu projekta IUVENES FRUCTUS

Kornica 1U subotu, 06.04.2019. god., u Kornici je održana četvrta edukacija budućih mladih poljoprivrednika u sklopu projekta IUVENES FRUCTUS, na temu kalemljenja.
Prema dogovoru, sudionici su se okupili u Regionalnom uredu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., u 9h.

Četvrto predavanje organizirano je u suradnji s dipl. ing. agr. Petrom Ninić. Gosp. Petar je svoj rad i dugogodišnje iskustvo u rasadničarskoj proizvodnji starih i otpornih sorti voća podijelio s polaznicima projekta Iuvenes fructus kroz teme o mladim poduzetnicima u agrobiznisu i kalemljenju voća. Osim teoretskog dijela demonstrirao je kalemljenje voća u voćnjaku, te su se i sami polaznici okušali u toj zaista zanimljivoj i korisnoj tehnici.

Kornica 2
Osim ovogodišnjih polaznika projekta, edukaciji su prisustvovali i neki od dobitnika start-up poticaja iz prošlih ciklusa edukacije.
Polaznike su pozdravile časna sestra Rudolfa iz župe Čardak i gđa Ružica koje aktivno prate projekt Iuvenes fructus te su izrazile želju da se mladima obrate uz posebne riječi podrške. Kandidatima se obratio i gosp. Jozo Šušak, predsjednik savjeta Mjesne zajednice Kornica.
Ovih putem se zahvaljujemo gosp. Petru koji je svojim predavanjem obogatio znanja naših polaznika.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE