Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Iuvenes Fructus: Nastavljena uspješna edukacija budućih poljoprivrednika

fructus nove slike s radionica 1U subotu 13. travnja u prostorijama Regionalnog ureda u Kornici uspješno je realizirana još jedna edukacija za buduće mlade poljoprivrednike u sklopu projekta Iuvenes Fructus. Na predavanju koje se održalo na temu rezidbe voća kroz teoretski i praktični prikaz sudionici su imali priliku od dipl.ing.agr. Joze Miletića vidjeti faze rasta i razvoja voćaka. Nakon toga sudionicima su predstavljene osnovne tehnike rezidbe, te najzastupljeniji alat za orezivanje. 

Sa sudionicima se razgovaralo i o suvremenim tokovima ovog pomotehničkog zahvata, poput primjene pneumatskih škara te potpuno automatizirane rezidbe.
fructus nove slike s radionica 2Zbog loših vremenskih uvjeta nije održan praktični dio edukacije, nego su polaznici s predavačima otišli do voćnjaka gdje su se upoznali s rodnim drvom jabuke i vidjeli već orezana stabla u cvijetu, a nakon toga i šljive.
Nakon toga uslijedio je prikaz videa o rezidbi, čime je završena edukacija.

Amanda Đogaš

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE