Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

FRAMAŠI IZ DOMALJEVCA SE PRIPREMAJU ZA SHKM U VUKOVARU

Domaljevac katehezaOrganizacijski odbor Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se održati od 29. do 30. travnja 2017. godine priredio je kateheze za pripremu mladih za sam Susret, a Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ se pobrinuo da knjižica kateheza stigne u svaku župu Vrhbosanske nadbiskupije.

Mladi širom Nadbiskupije već se neko vrijeme na ovaj način pripremaju za Susret. Lijepe vijesti stižu i iz župe sv. Ane uDomaljevcu. Naime, domaljevački framaši s duhovnim asistentom Frame fra Bonom Kovačevićem također su započeli svoju duhovnu pripravu za odlazak u Vukovar. U subotu, 4. veljače 2017. godine u večernjim satima, mladi su molitvom i kreativnim radom uspješno obradili prvu katehezu.
Ponosni smo na mlade framaše i njihovog duhovnog asistenta fra Bonu!
Pozivamo sve mlade da nam se jave s vijestima i fotografijama o obradi kateheza u svojim župama.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE