Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mladi poljoprivrednici učili o agrotehnici

iuvenes osmo predavanjeU subotu 25. svibnja u prostorijama Regionalnog ureda Centra za mlade Ivan Pavao II. u Posavini uspješno je realizirana osma edukacija budućih mladih poljoprivrednika u sklopu projekta Iuvenes Fructus na temu agrotehnike.

Na predavanju su predstavljene uobičajene i suvremene tehnike obrade zemljišta, te korektivne mjere na zaštiti bilja. Predavač Jozo Miletić i ovo je predavanje organizirao u kontekstu integrirane proizvodnje, kao pojma koji je prerastao integriranu zaštitu, jer se sada mnogo više pažnje pridaje svakoj fazi radova s voćkama, a ne isključivo preventivnoj zaštiti od bolesti i štetnika.
Nakon ručka, program je nastavljen u voćnjaku Zorg-In-a. U praktičnom dijelu polaznici su pristupili uklanjanju konkurentnog porasta iz podloge, zelenoj rezidbi donjih dijelova krošnje, te kontroli navodnjavanja- sve u cilju omogućavanja što boljih uvjeta za razvoj naših voćaka.

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE