Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Bogat animatorski program za ministrante iz Travnika

Animatori 1 Copy

Iako je školska 2018./2019. godina završila, članovi sekcije animatora i volontera iz Travnika i dalje su izuzetno aktivni. U četvrtak, 20. lipnja, petnaest članova sekcije animatora i volontera priredilo je animatorski program za ministrante koji su sudjelovali na susretu u prostorijama Centra u Travniku. Oko pedeset ministranata uživalo je u programu koji je posebno za njih pripremljen.

Naši animatori su kreirali "mini olimpijadu" koja se sastojala od osam postaja na kojima su se nalazili animatori koji su vodili igrice. Na svakoj postaji su ministranti, koji su unaprijed podijeljeni u timove, dobili mogućnost skupiti bodove. Osim zabave, ove igrice su odlične za razvijanje timskog duha, suradnje, kolegijalnosti i zajedničkog stremljenja prema uspjehu. Upravo su ove vještine naši animatori ovim programom razvijali među mladim ministrantima. Također, animatori su u radu s ministrantima radili na izgradnji fair-play-a i poštivanja pravila.

Animatori 2 CopyNa kraju su animatori proglasili pobjednički tim čime su uspješno završili ovogodišnji rad s ministrantima.

Alen Gudalo

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE