Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Kornica: polaznici projekta "Iuvenes fructus" educirani o bolestima voća

iuvenes f 2U subotu 29. lipnja u Kornici je održana još jedna edukacija u sklopu projekta Iuvenes Fructus. Program je započeo u voćnjaku Zorg-In, stavljanjem ljepljivih ploča u redove, protiv kukaca. Zatim su polaznici na platformi ispravljali i vezali voćke za potkonstrukciju kako bi im olakšali pravilan razvoj.

iuvenes f 1Program se nakon ručka nastavio predavanjem u prostorijama Regionalnog ureda u Kornici, koje je održala profesorica Gorana Blažanović, upoznavši polaznike s bolestima voća. Objasnila je kandidatima što je to zapravo biljna bolest, koji su joj uzročnici te kako se one mogu spriječiti. Također se osvrnula i na povijesni nastanak istih bolesti. Na kraju predavanja navela je polaznicima primjere najznačajnijih bolesti na jabukama. 

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE