Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Učenje kroz zabavu obilježilo treći dan specijalizacije animatora

P1350421 KopirajVečernjom molitvom u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Komušini uspješno je završen treći dan Opće specijalizacije animatora, koja se održava u ovoj župi u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Sudionici kampa tijekom jučerašnjeg dana imali su priliku učiti o novim metodama predstavljanja određene teme na zabavan, ali poučan način kroz radionicu Učenje kroz zabavu.

P1350361 KopirajTijekom dana sudionici su također imali priliku naučiti nešto više o komunikaciji kao humanoj aktivnosti svakog pojedinca te kroz praktične vježbe uvidjeti važnost pravilnog razumijevanja same komunikacije i procesa koji ju prati. S druge strane, sudionici su slušali o radu s prvopričesnicima i krizmanicima kao posebnim skupinama djece i mladih u Crkvi te aktivnostima u kojima je animator aktivni nositelj. Sudionicima se također pružila prilika da samostalno kreiraju plesnu animaciju na određenu pjesmu koju su kasnije izveli te pred svojim kolegama.

P1350415 KopirajVečernji program je obilježen zabavnim sadržajem u kojem su instruktori za sudionike pripremili različite igre i aktivnosti kako bi upoznali aktivnosti koje je moguće organizirati u zajednicama za djecu i mlade. Nakon igre, večernji dio programa je obilježen molitvenim segmentom koji za animatore predstavlja temeljno polazište za djelovanje i aktivnost.

Antonio Topalović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE