Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Timski rad obilježio četvrti dan specijalizacije animatora

P1350538 KopirajU utorak je večernjom molitvom na temu mira koju su predvodili sudionici kampa završen i četvrti dan programa Opće specijalizacije animatora u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Komušini.

Prijepodnevni dio programa je obilježen s radionicom u kojoj su sudionici imali priliku naučiti nešto više o vještinama prezentiranja, odnosno, sudionici su naučili kako na zanimljiv i koristan način prenijeti informacije polaznicima određenom edukacijskom programa. S druge strane, sudionici su kroz vježbu izgradnje timskog rada uvidjeli važnost jasne komunikacije i izgradnje tima kao sustava koji funckionira s jasno izraženom dinamikom i ulogama.

P1350508 KopirajPrema riječima sudionika, kreativna radionica je bila od velike važnosti za sudionike koji će u budućnosti raditi s mladima u svojim zajednicama. Pored aktivnosti koje animatori organiziraju, nužno je da se sudionici upoznaju s važnošću vlastitog medijskog opismenjavanja, odnosno razumijevanja novih medija kao prostora za evangelizaciju. Kako navode sudionici, spomenuta znanja i kompetencije su potrebne za mlade kako bi u budućnosti mogli odgovoriti na izazove suvremenog digitalnog društva.

P1350597 KopirajAntonio Topalović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE