Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

SHKM: Startaj novu nadu!

crveni logo plava pDeseti jubilarni Susret hrvatske katoličke mladeži održat će se u „gradu heroju“ – Vukovaru, u razdoblju od 29. do 30 travnja 2017. godine, pod geslom „Krist, nada naša“. Organizacijski odbor SHKM i vukovarska tvornica obuće „Borovo“ dizajnirali su prigodne „Startas“ tenisice za mlade, povodom Susreta.

Vodilja ove kampanje je bila da se mladima ponudi jedinstvena uspomena na ovaj veliki događaj za hrvatsku mladež, ali i da se pruži svesrdna pomoć gradu Vukovaru. Naime, tenisice izrađuje tvornica „Borovo“ u kojoj su zaposleni brojni Vukovarci, te bi se kupnjom ovih tenisica podržao gospodarski rast Vukovara. Osim toga, 50 kn od ukupne cijene tenisica bit će donirano vukovarskoj bolnici, koja svakodnevno pruža pomoć Vukovarcima, ali i bolesnicima iz okolice. Bolnica je, kako stoji u priopćenju Organizacijskog odbora SHKM, također jedan od simbola grada Vukovara i „mjesto koje je u vrijeme Domovinskog rata bilo svjedokom velike hrabrosti, požrtvovnosti i nade“. Kako bi se kampanja ostvarila, potrebno je najmanje 1 000 narudžbi ovih tenisica. Ukoliko se ovaj broj ne ostvari, novac će biti vraćen onima koji su izvršili narudžbu. 

Cijena jednog para tenisica je 220 kn (31$), a pripremljeni su i muški i ženski modeli s logotipom Susreta (muški model – plavi obrub i crveni logotip; ženski model – crveni obrub i plavi logotip). Za više informacija o načinu na koji možete izvršiti narudžbu tenisica, te na taj način podržati ovu humanitarnu akciju, posjetite sljedeći link: http://shkm2017.com/vijesti/kako-sudjelovati-u-akciji-startaj-novu-nadu

Također, podsjećamo da je rok za prijavu mladih iz Vrhbosanske nadbiskupije za odlazak na Susret otvoren do 15. veljače. Svi mladi od 15 do 30 godina mogu se prijaviti svome župniku, vjeroučitelju ili duhovnom asistentu, a zatim je prijave potrebno proslijediti Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“. Više informacija o načinu prijave možete dobiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na broj telefona: +387 33 766 225 ili +387 63 488 875. Informacije o cijeni polaska te potrebnim informacijama za prijavu, možete provjeriti na službenoj stranici Centra za mlade "Ivan Pavao II."

Startas

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE