Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Poziv za prijavu nove generacije animatora Vrhbosanske nadbiskupije

Mladi za mlade Plakat 4Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. već dvanaestu godinu zaredom nastavlja s programom Škola animatora Mladi za mlade. Sudjelovanjem u Školi animatora mladi imaju mogućnost osposobiti se za konkretan pastoralni rad usvajanjem znanja i vještina o radu s malom i velikom skupinom, te pojedinim skupinama/sekcijama aktivnim u župi. Ovim programom želi se mladima pomoći i u cjelovitom razvoju, što je najbolji temelj pomoću kojeg će oni kasnije preuzeti ulogu inicijatora aktivnosti za druge mlade u svojim župnim zajednicama te tako postati značajan oslonac župniku ili duhovnom asistentu.

Školu organiziraju i vode stariji, iskusniji animatori instruktori predvođeni duhovnim asistentom. Škola animatora je projekt na razini nadbiskupije, a realizira se kroz četiri formacije (vikend susreta) u jednoj školskoj/akademskoj godini te završnu sedmodnevnu specijalizaciju za vrijeme ljetnog raspusta. Od prošle godine, pored realizacije programa u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu, započeli smo i s realizacijom formacija u Posavini, u Pastoralnom centru u Odžaku, s ciljem veće dostupnosti u pogledu prostorne udaljenosti posavskih župa koje žele poslati mlade na Školu animatora.
Poželjno je da iz jedne župe bude prijavljeno najmanje troje mladih, uzrasta od 15 do 25 godina, koji će sudjelovati u formaciji, kako bi jedni drugima bili podrška te ostvarili kvalitetnije učinke.
Svoje mlade možete prijaviti do 05. studenog 2019. godine, svakim radnim danom od 08 do 16 sati u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih lvan Pavao II. na broj 033/766-226 ili 063 488 875 te putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Kontakt osobe su Marija Puljić, projekt koordinatorica i Antonio Topalović, projekt asistent.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Ožujak 2024
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE