Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

PRODUŽENE PRIJAVE ZA SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI U VUKOVARU

susretvukovarPrijave za odlazak mladih na 10. Jubilarni Susret hrvatske katoličke mladeži iz Vrhbosanske nadbiskupije bile su otvorene do 15. veljače 2017. godine, te je prijavljeno oko 850 mladih iz cijele Nadbiskupije (Gornja Dubica, Uskoplje, Fojnica, Vitez, Tolisa, Domaljevac, Žepče, Kiseljak, Dolac kod Travnika, Dubrave, Brestovsko, Gračac kod Rame, Kraljeva Sutjeska, Novi Šeher, Odžak, Lepenica, Bugojno, Gromiljak, Tuzla, Travnik, Novi Travnik, Ovčarevo, Bučići, Zenica, Oštra Luk- Bok i mladi s područja Sarajeva).

Organizacijski odbor SHKM u Vukovaru odlučio je produžiti rok za prijavu za sudjelovanje na Susretu. Stoga, svi mladi Vrhbosanske nadbiskupije, koji još uvijek nisu poslali prijave, a žele biti dio velike skupine mladih koja odlazi u Vukovar, mogu to učiniti do 1. ožujka 2017. godine.

Svi mladi od 15 do 30 godina mogu se prijaviti svome župniku ili duhovnom asistentu, a zatim je prijave potrebno proslijediti Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“. Prilikom prijave, važno je dostaviti: ime i prezime, spol, datum rođenja, telefon, e-mail, mjesto, župa, veličina majice (S, M, L, XL ili XXL), broj putovnice, te napisati naznake (u slučaju nekih bolesti, alergija i sl.) za svakog sudionika pojedinačno. Mladi s područja Sarajeva mogu se prijaviti izravno u NCM „Ivan Pavao II.“. Prijave za sudjelovanje na Susretu postaju važeće tek nakon izvršene uplate troškova putovanja i/ili kotizacije.

Troškovi putovanja u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ su sljedeći:
1. Derventski, Doborski, Brčanski i Šamački dekanat 40 KM
2. Žepački, Tuzlanski i Usorski dekanat 45 KM
3. Kreševski, Sarajevski, Sutješki i Travnički dekanat 50 KM
4. Bugojanski i Ramski dekanat 50 KM

Ako na Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovar želite ići vlastitim prijevozom, potrebno je uplatiti samo kotizaciju u iznosu od 15 KM za svakog sudionika. Prijave slati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uplatu možete izvršiti u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 ili bankovnim transferom na račun 154 999 500 039 2636 sa naznačenom svrhom uplate: ODLAZAK NA SHKM VUKOVAR.

Više informacija možete dobiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na broj telefona: +387 33 766 225 ili +387 63 488 875.
Kontakt osobe su Marija Puljić i Josip Milanović.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE