Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Započinje nova sezona KMNL-a

Slika Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u okviru svojih pastoralnih programa za mlade i ove godine nudi župama mogućnost sudjelovanja u Katoličkoj malonogometnoj ligi Vrhbosanske nadbiskupije - KMNL. Cilj lige je okupiti mlade različitih profila i dobi kroz malonogometne aktivnosti obogaćene kršćanskom porukom ljubavi i vjere u život.
Na ovaj način se promiče navještaj i život evanđelja s ciljem oblikovanja vlastite slobode, stvaranja mentaliteta civilizacije ljubavi, sakramentalni život, tolerancija, promocija kršćanskih vrijednosti i dostojanstva ljudskog života.
Tako će i ove godine, svoju sportsku sreću na terenu potražiti šest nogometnih ekipa koje će sudjelovati u ovogodišnjoj sezoni Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije, a to su: Kreševo, Jelah, Stup, Žepče, Livno i ekipa Centra za mlade Ivan Pavao II.
Otvaranje ovogodišnje sezone KMNL-a započet će 8. veljače svečanom svetom misom u kapelici Ivan Pavao II., nakon čega će uslijediti i prvo kolo lige u sportskoj dvorani Renovabis, na adresi Gatačka 18.
Pobjednička ekipa imat će priliku predstavljati Vrhbosansku nadbiskupiju na nacionalnoj završnici KMNL-a u Hrvatskoj.

Ekipe koje će se predstaviti u prvom kolu su:
Frama Kreševo - Livno
Župa Stup - NCM Ivan Pavao II.
Žepče - Jelah

Za više informacija možete se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona: +387 61 900 730.
Kontakt osoba: Mario Tucaković, voditelj KMNL lige.

Mario Tucaković

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE