Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Bjelave - Sarajevo: "Mali princ" kao putokaz u život

PUZ sijecanj 2020U prostorijama Doma za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave u subotu, 25. siječnja, uspješno je održana i druga proba za predstavu Mali princ. Riječ je o adaptaciji istoimene dječje novele, autora Antoinea de Sainta-Exuperyja, a koju NCM Ivan Pavao II sprema sa djecom iz Doma Bjelave.

Proba je trajala dva sata, a djeca su uživala čitajući replike koje će uskoro izgovarati na sceni. Na probi smo se podsjetili nekih velikih životnih mudrosti, smijali smo se kraljevima, hvalisavcima i smiješnim geografima, te smo ponovo kroz igru i smijeh učili o važnosti dobrote i čistog srca. Učili smo o djeci i odraslima, o ljudima i zemlji, o prijateljstvu i o ljubavi, o međusobnim ljudskim obdnosima... Mali glumci veoma se raduju budućim izvođenjima Malog princa, kao i sljedećim probama.

Ismira Mašić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE