Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Idemo u Zagreb na SHKM!

Logo susreta Sigurno ste već negdje vidjeli ili čuli da se ove godine u svibnju mjesecu održava Susret hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu. Ovogodišnji, jedanaesti susret održat će se pod geslom Što god vam rekne, učinite! (Iv 2,5) a Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira prijevoz i odlazak mladih Vrhbosanske nadbiskupije na ovaj značajni događaj.

Mladi iz Vrhbosanske nadbiskupije u Zagreb će se uputiti već 8. svibnja kako bi se međusobno upoznali s obiteljima koje će ih ugostiti. Program Susreta započinje u subotu, 9. svibnja u prijepodnevnim satima gdje će svi mladi sudjelovati na katehezama koje će se održavati u 15-ak župa Zagrebačke nadbiskupije, a poslijepodne bit će organiziran program u centru grada. Navečer se program nastavlja u župama u kojima će biti smješteni mladi.

U nedjelju, 10. svibnja, središnje misno slavlje održat će se na Trgu bana Josipa Jelačića. Na Susret se mogu prijaviti mladi od krizmaničke dobi (8. razred osnovne škole) do 30 godina.
Na koji način se mladi iz Vrhbosanske nadbiskupije mogu prijaviti, koje su cijene po dekanatima i što trebamo uraditi prije polaska na Susret hrvatske katoličke mladeži otkrivamo uskoro, a do tada vas pozivamo da poslušate himnu Susreta i već razgovarate sa svojim voditeljima, ali i prijateljima pridružujete li se desetcima tisuća mladih na ovome Susretu.

Više informacija o cijeni putovanja i načinu prijave uskoro.

Josip Milanović

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE