Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Odigrano VI. kolo KMNL-e

loptaNakon uspješno organiziranih utakmica u sklopu projekta Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije „Ivan Pavao II.“ (KMNL) proteklog vikenda odigrano je još jedno kolo.

U subotu, 18. veljače u sportskoj dvorani „Renovabis“ u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ odigrano je VI. kolo KMNL-a u diviziji Centar II. gdje su snage na terenu odmjerile sljedeće ekipe:

Frama Kreševo : SD „Ivan Merz“  s rezultatom 6: 2
Strijelci : Karlo Zovko, Antonio Marković  koji je postigao dva zgoditka, David Mišanović za Framu Kreševo i  Blaženko Duvančić i Mario Brđanović za SD „Ivan Merz“.

Župa Stup :KŠC  s rezultatom 3:6
Strijelci :Leon Mišanović , Ivica Stanić i Boris Panđa za Župu Stup , Marko Klještan postigao je dva 2 golo, dok je Ante Markešić za ekipu Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva postigao četiri pogotka,

VBS – Župa Prozor   4-9
Strijelci : Ivan Injić 2, Domagoj Matijević i Mario Grabovac za VBS, Stipo Babić 3, Petar Jurić 2, Andrija Dolić 2 i Hrvoje Šimunović za Župu Prozor.
Poslije završenog VI. kola i dalje ubjedljivo vodi ekipa Župe Prozora s 16 bodova , prati je ekipa KŠC s 11, Kreševo s 10  bodova.
Najbolji strijelac lige je trenutno Stipo Babić s 14 postignutih golova , prati ga Antonio Marković sa 12, Brane Džalto 9.

Tabela 6 kolo

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE