Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radost mladosti - novo izdanje radijske emisije Centra za mlade "Ivan Pavao II."

Radost mladosti 19 20 2„Radost mladosti“ – naziv je radijske emisije koju već petu godinu zaredom realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s Radio Marijom BiH. Emisiju, koja tematski prati značajne aktivnosti Centra za mlade, ali i aktualne teme za mlade, možete pratiti na valovima Radio Marije BiH, svakog prvog i trećeg ponedjeljka u mjesecu.

U novom izdanju emisije, u ponedjeljak 02. ožujka, u 20 sati na valovima Radio Marije, slušajte o odgojnoj vrijednosti volonterizma. Koliko volontiranje može doprinijeti razvoju vještina kod mladih, ali i njihovom cjelovitom razvoju, otkrivamo u razgovoru s Deanom Relatić, magistricom pedagogije i dugogodišnjom volonterkom Centra za mlade Ivan Pavao II.

Radost mladosti 19 20 3Od početka 2019./2020. školske/akademske godine, s vama su bili voditelji Filip Čeliković i Marija Puljić, koji su s gostima razgovarali o različitim temama. Gošća emisije Filipa Lončar govorila je o važnosti zalaganja mladih kršćana za pravedno, demokratsko društvo, dok je Antonio Topalović, voditelj programa Mladi za mlade – formacija animatora, podijelio svoje iskustvo djelovanja u Crkvi, te progovorio o poslanju kršćanskih animatora. O 20 godina postojanja Udruge katoličkih studenata Emaus, razgovarali smo s Anamarijom Matijević i Žaklinom Brnadić, dugogodišnjim članicama Udruge. Koliko je danas glazba važna mladima u susretu s Gospodinom, podijelili su iskustva Filip Čeliković i Ivan Ćorić, glazbenici i članovi UKS Emaus, dok su o doprinosu mladih suživotu i izgradnji mira u Bosni i Hercegovini pričale Nadežda Mojsilović i Amina Čolaković, angažirane na projektu Koračajmo zajedno.

Na linkovima u nastavku, poslušajte prethodno spomenute radijske emisije:

1. Mladi i demokracija

2. Program "Mladi za mlade"

3. Duhovna glazba i mladi

4. Mladi u izgradnji mira i suživota

5. Odgojna vrijednost volonterizma

Marija Puljić 

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE