Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Travnik: Animatori s djecom i mladima zbora župe Presvetog Srca Isusova Prozor

Animatori 2020 Travnik 2Animatori i volonteri Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić" su u srijedu 4. ožujka pripremili i vodili odličan tematski program za naše goste iz župe Presvetog Srca Isusova Prozor. Pedesetak djece i mladih boravili su dva dana u Travniku, a tijekom dvodnevnog hodočašća Petru Barbariću i obilaska gradskih znamenitosti, mladi su dobili priliku družit se s našim animatorima i volonterima.

Animatori 2020 Travnik 3Tematski program omogućio je našim gostima razvijanje vještina koje su potrebne za uspješan rad u grupi te korištenje vlastitih talenata i sposobnosti za uspješan prilazak mini misija koje su animatori osmislili. Vesela večer, kako je nazvan program, sastojala se od niza aktivnosti i misija, sve s ciljem stvaranja pozitivne atmosfere i jačanja međusobnih veza.

Zahvaljujemo se sekciji animatora i volontera na predanom radu s djecom i mladima tijekom ove školske godine.

Animatori 2020 Travnik 1

Alen Gudalo

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE