Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

SHKM Zagreb: Prijave otvorene još nekoliko dana!

Logo susreta Desetine tisuća mladih iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja početkom svibnja ove godine, okupit će se na jedanaestom Susretu hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u Zagrebu.
Iako se susret održava u subotu i nedjelju, 9. i 10. svibnja, organizatori iz Zagreba sve zainteresirane mlade pozivaju da im se pridruže već u petak, 8. svibnja kako bi se pripravili za susret, ali i imali vremena odmoriti se i upoznati s obitelji. Ovogodišnji susret održava se pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2,5), a prijave za sve zainteresirane mlade od 8. razreda (krizmaničke dobi) do 30. godine. otvorene su do 15. ožujka.

Podsjećamo zainteresirane mlade iz Vrhbosanske nadbiskupije da na susret u Zagreb mogu poći u petak, 8. svibnja u vlastitoj organizaciji s napomenom da u Zagreb moraju stići do 19h sati, kada je predviđen dolazak svih skupina.

U slučaju na Susret kreću u subotu, ovisno u udaljenosti iz koje dolaze, na Susret trebaju krenuti tako da u Zagreb stignu u 09:30h kada susret započinje katehezama. Na Susret u subotu mogu također poći u vlastitoj organizaciji ili u organizaciji Centra za mlade Ivan Pavao II.

Ako mladi na susret odluče ići u vlastitoj organizaciji (a to znači da samostalno organiziraju prijevoz do Zagreba), potrebno je na račun Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. uplatiti kotizaciju u iznosu od 15 KM. U cijenu su uračunate promotivne majice, akreditacije te organizaciji i uredski troškovi u Hrvatskoj, baš kao i promotivne kape za mlade Vrhbosanske nadbiskupije, troškovi poštarine, uredskog materijala, telefona i bankarski troškovi).

Za mlade koji ne žele ići u vlastitoj organizaciji na Susret, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. nudi mogućnost organizaciju prijevoza iz različitih dekanata.

SHKM ZGwebAko dolazite iz nekog od dolje navedenog dekanata i želite na susret poći u organizaciji Centra za mlade, onda je potrebno uplatiti za:
Žepački, Tuzlanski, Usorski dekanat- 50 KM
Kreševski, Sarajevski, Sutješki i Travnički- 60 KM
Bugojanski i Ramski dekanat- 60 KM
Derventski, Doborski, Brčanski, Šamački dekanat- 50 KM

Napominjemo da je u cijenu uračunata i kotizacija za Susret u iznosu od 15 KM.

Uz prijavni obrazac koji možete preuzeti ovdje potrebno je poslati i potvrdu o uplati troškova kotizacije ili punog iznosa (ovisno u čijoj organizaciji idete na susret) jer u protivnom mladi neće biti prijavljeni na Susret. Napominjemo i sve župnike, župne vikare i voditelje grupa da smještaj na Susretu ne dogovaraju samostalno. Raspored smještaja po župama odredit će Pododbor za smještaj i na vrijeme javiti svim voditeljima skupina u kojoj su župi smješteni.

Mladi će kao i ranijih godina biti smješteni u obiteljima, a za prijavu potrebno je poslati: ime i prezime, spol, datum rođenja, veličinu majice, broj mobitela, e-mail, mjesto i župu iz koje dolazite, te dolazite li na jedno noćenje ili dva (opcija dolaska u petak). Osim navedenih podataka potrebno je radi lakše organizacije poslati i broj putovnice te napisati napomenu (u slučaju nekih bolesti, alergija i sl.) za svakoga sudionika kako bi se izvršila registracija.

Rok za prijavu otvoren je do 15. ožujka, a prijavu mogu izvršiti samo župnici, župni vikari, voditelji mladih koji će ispunjeni prijavni obrazac poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U ispunjenom prijavnom obrascu, molimo vas da prva unesena osoba bude voditelj skupine.

Podsjećamo vas da su i pripremljene kateheze za Susret u digitalnom obliku koje možete preuzeti s internetske stranice www.pastoralmladih.hr i na službenoj stranici Susreta zagreb.shkm.hr kako biste na vrijeme počeli s organizacijom susreta za mlade za što bolju pripremu mladih.

Josip Milanović

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE