Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Na šestoj volonterskoj akciji 355 volontera realizirat će 40 projekata

GromiljakU nedjelju 20. rujna završene su prijave sudionika za šestu volontersku akciju 72 sata bez kompromisa, koja će biti održana od 25. do 27. rujna.

U četvrtak 24. rujna u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., koju ju i organizira u suradnji s Medijskom centrom Vrhbosanske nadbiskupije, bit će upriličena tiskovna konferencija tijekom koje će biti predstavljena ovogodišnja akcija.

Unatoč situaciji s koronavirusom, mladi su odlučili ponovno beskompromisno darovati svoje vrijeme i trud, te će tako, uz poštivanje epidemioloških mjera, 355 volontera sudjelovati u akciji ove godine, a dolaze iz Sarajeva, Zenice, Odžaka, Viteza, Domaljevca, Mostara, Travnika, Novog Travnika, Kiseljaka, Gromiljaka, Brčkog, Tuzle, Vareša, Novog Sela-Balegovca, Prozora, Fojnice, Gojevića, Radunica…

Oni će tijekom ove šeste volonterske akcije realizirati 40 projekata među kojima su: radionice za mlade, ekološke akcije, uređenje školskog i župnog dvorišta, berba jabuka, berba lišća od aronije, prikupljanje hrane u trgovačkim centrima, čišćenje groblja, kreativni projekti, sređivanje dječjeg parka, pravljenje zimnice, podjela dezinfekcijskih sredstava svim sakralnim objektima na području jednog grada, uređenje sjemeništa...

Svim volonterima zahvaljujemo na prijavama kojima su potvrdili geslo akcije – volontiRAJ NA ZEMLJI.

Josipa Prskalo, Katolički tjednik 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Ožujak 2024
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE