Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Najava: Konferencija za medije povodom akcije 72 sata bez kompromisa

press konferencijaPoštovani mediji,

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. (NCM) već 12 godina uspješno organizira različite projekte za mlade sa šireg područja BiH realizirajući edukativne, kreativne, socijalne projekte za mlade, ali i kontinuiranu promociju volonterskog i humanitarnog rada.

Ove godine u razdoblju od 24. do 27. rujna Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira šestu volontersku akciju 72 sata bez kompromisa na kojoj će sudjelovati 370 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom, pozivam Vas na konferenciju za medije, koja će se održati 24. rujna s početkom u 11 sati u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. na adresi Gatačka 18, Otoka.

Na konferenciji za medije, razgovarat će se o šestoj volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa koja se i ove godine održava pod geslom volontiRAJ NA ZEMLJI, a u sklopu koje će mladi realizirati 50 mini volonterskih akcija.
Nazočnim medijima na konferenciji će se obratiti prof. dr. Šimo Maršić, ravnatelj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., mr. vlč. Josip Vajdner, glavni urednik Katoličkog tjednika i portala Nedjelja.ba pri Medijskom centru Vrhbosanske nadbiskupije, partner ovogodišnje akcije, te Josip Milanović, koordinator akcije.

Beskompromisnim stavljanjem sebe na raspolaganje potrebitima mladi će i ove akcije prikupljati hranu za socijalno ugrožene obitelji, korisnike pučkih kuhinja, uređivati i čistit školska i župna dvorišta, realizirati edukativne radionice za mlade, sudjelovati u berbi jabuka, lišća od aronije, čistiti groblja, realizirati kreativne radionice, uređivati dječje parkove, praviti zimnicu, dijeliti dezinfekcijska sredstva u sakralne objekte na području grada, prodavati rukotvorine za djecu u Africi i sl.

Nakon konferencije za medije, u prostorijama Centra za mlade Ivan Pavao II. bit će upriličeno druženje s novinarima te ponuđena prilika za obilazak i snimanje prostorija NCM-a.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate Josipa Milanovića, koordinatora na kontakt telefon: 033/ 766 225 ili na mobitel: +387 63 488 875.
Iskreno se nadamo Vašem dolasku i zajedničkoj suradnji.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE