Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

72 sata bez kompromisa: Najmlađi volonteri započeli akciju 72 sata bez kompromisa

DSC 0071 CopyU srijedu, 24. rujna u prijepodnevnim satima održana je prva aktivnost u sklopu akcije 72 sata bez kompromisa u Dječjem vrtiću Anđeli čuvari.

Naime, radionicu o volontiranju za mališane iz vrtića vodio je Antonio Topalović, djelatnik Centra za mlade Ivan Pavao II. koji je s mališanima razgovarao o situacijama u kojima svatko od nas treba i može djelovati u svojoj zajednici kako bi doprinio izgradnji boljeg i ljepšeg svijeta u kojem živimo.

DSC 0033 CopyPrilikom razgovora mališanima su predstavljene situacije u kojima se svatko od nas može pronaći, a pomoć drugih je ključna kako bismo riješili problem pred kojim se nalazimo mi ili netko drugi. Nakon razgovora, najmlađi sudionici šeste volonterske akcije 72 sata bez kompromisa su pristupili drugoj fazi radionice, odnosno nastojali su crtanjem prikazati načine na koji svatko od njih pomaže i doprinosi u svojoj obitelji, vrtiću ili u parku u kojem se igraju.

DSC 0075 CopyRadovi nakon radionice izloženi su u prostorijama Centra za mlade Ivan Pavao II. te će posjetitelji sljedećih dana biti u prilici pogledati što su to najmlađi pripremili tijekom šeste volonterske akcije 72 sata bez kompromisa koja je danas službeno započela konferencijom za medije, a na kojoj će sudjelovati 370 volontera na 50 mini volonterskih akcija.

Antonio Topalović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE