Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

72 sata bez kompromisa: Volonteri širom BiH započeli su nove akcije

 

DSC 0235 CopyU petak, 25. rujna desetine volontera iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine započeli su šestu volontersku akciju 72 sata bez kompromisa.

Oko 370 mladih će realizirati 40 projekata i to: radionica za mlade, ekološke akcije, uređenje školskog i župnog dvorišta, berba jabuka, berba lišća od aronije, prikupljanje hrane u trgovačkim centrima, čišćenje groblja, kreativni projekti, sređivanje dječjeg parka, pravljenje zimnice, podjela dezinfekcijskih sredstava svim sakralnim objektima na području jednog grada, uređenje sjemeništa i sl.
Svoj doprinos drugima, župi, školi ili lokalnoj zajednici, mladi će dati u: Sarajevu, Zenici, Odžaku, Vitezu, Domaljevcu, Mostaru, Novom Travniku, Kiseljaku, Gromiljaku, Brčkom, Tuzli, Varešu, Novom Selu-Balegovcu, Prozoru, Radunicama.

DSC 0221 CopyDio volontera okupio se i u prostorijama NCM-a gdje su dobili svoje zadatke i uputili se na određene lokacije.

Podsjećamo kako su mladi iz Domaljevca svoju akciju započeli još u četvrtak 24. rujna, kao i dječica iz vrtića Anđeli čuvari u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu.

Ovogodišnja volonterska akcija 72 sata bez kompromisa završit će u nedjelju 27. rujna.

Medijski tim

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE