Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

72 sata bez kompromisa: Međureligijski volontiRAJ NA ZEMLJI

zenica kolazSvoj doprinos volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa dali su i mladi Odbora za međureligijsku suradnju u Zenici.

Tako su Zeničani, koje je podržao program PRO-Budućnost, a koji se provodi uz podršku CRS-a i Grada Zenice, podijelili 200 litara dezinfekcijskih sredstava svim sakralnim objektima i religijskim institucijama u gradu.

Osnovni motiv jest oslikalo i geslo zeničke akcije, a ono je glasilo Pažnja je drugo ime za ljubav.

„U ovim, ne tako lijepim i po mnogo čemu kriznim vremenima, svoju ljubav, težnju k dijalogu, miru i dobru treba ponajviše iskazivati upravo pažnjom, a posebno ako je riječ o pažnji za zdravlje. Nama trebaju pune džamije i crkve zdravih ljudi, upravo onih koji će živom vjerom pokazati da se može i volontiRanjem, poput brojnih mladih u ova 72 sata, graditi Raj na zemlji“, poručio je voditelj akcije u Zenici i tajnik Međureligijskog vijeća u BiH Kenan Hodžić.

Medijski tim

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE