Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

72 sata bez kompromisa: Sarajlije podržale volontere u prikupljanju namirnica za potrebite

prikupljanj1Jedna od osnovih aktivnosti prilikom održavanja volonterske akcije 72 sata bez kompromisa jest i prikupljanje namirnica u dobrotvorne svrhe u trgovačkim lancima koji se nalaze u shopping centrima u bh. gradovima.

Tako je 20-ak volontera, koji su se s ostalim sudionicima u petak, 25. rujna okupili u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu, krenulo u Konzum trgovine u Importannecentru i BBI-u te u Mercator Ložionička i Dobrinja kako bi ondje prikupljalo namirnice u dobrotvorne svrhe.
prikupljanjeGrađani bh. prijesolnice još su jednom pokazali kako imaju sluha za potrebite te su volonteri napunili nekoliko kolica raznim namirnicama koje su potom, u skladu s dosadašnjom praksom, preuzeli predstavnici: Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, HKO-a Kruha Sv. Ante, Dobrotvora i Merhameta.
NCM Ivan Pavao II., još jednom zahvaljuje trgovačkim lancima Mercator i Konzum koji su i ove godine (po)ostali njihovi partneri u činjenju dobra.

prikupljanj2Medijski tim

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE