Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

72 sata bez kompromisa: Unatoč kiši volonterskog duha ne manjka

DSC 0334 CopyDrugog dana volonterske akcije 72 sata bez kompromisa u subotu 26. rujna, u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. unatoč lošim vremenskim prilikama volonterskog duha nije nedostajalo.

Volonterski dan započeo je jutarnjom svetom misom, koju je u Centrovoj kapelici Sv. Ivana Pavla II., predvodio ravnatelj NCM-a vlč. Šimo Maršić u koncelebraciji s vlč. Damjanom Soldom, pastoralnim suradnikom u NCM-u.

Nakon duhovne okrjepe sudionici su imali zajednički doručak, a potom je uslijedio susret u auli.
Volontere je pozdravio koordinator akcije Josip Milanović, napravivši kratku evaluaciju na jučerašnji dan, te podsvijestivši im značaj samog imena akcije, stavivši naglasak da je riječ o 72-satnom djelovanju kojeg odlikuje beskompromisnost.
Potom je otkrio tko je od volontera na kojem zadatku, te su razvrstani na akcije prikupljanja hrane, spravljanja zimnice i izrade simboličnih darova za sve sudionike ovogodišnje akcije, a dio njih je raspoređen i na novu akciju sortiranja krumpira.

Na programu drugog dana za volontere okupljene u NCM-u, nakon obavljanja zadataka, je i sportski susret u Renovabisovoj dvorani, koji će predvoditi djelatnik Centra Mario Tucaković.

Medijski tim

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE