Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

72 sata bez kompromisa: Press centar budno prati volontersku avanturu

press centar CopyKao i tijekom pete volonterske akcije 72 sata bez kompromisa i ove je godine za transparentnost svih akcija zadužen medijski tim, budući da je u projekt Škola volonterizma - čiji je dio i ova akcija, od studenog 2017. uključen Medijski centar Vrhbosanske nadbiskupije (MCVN).

Osim djelatnika MCVN-a Miroslava Gracića, Davora Krajinovića i Tine Matić Ilić, predvođenih Josipom Prskalo, u medijskom timu je i koordinator akcije Josip Milanović, te im se pridružila i volonterka Anja Orozović.
I ove je godine u jednom od ureda NCM-a uspostavljen Press centar preko kojega se odvija sva komunikacija sa svim prijavljenim skupinama akcije.
Medijski tim dio vremena provodi i na terenu obilazeći i snimajući realiziranje akcija, a pojedinosti o svakoj dostupne su na mrežnoj stranici NCM-a mladicentar.org.

NCM ovom prilikom još jednom poziva sve voditelje skupina da budu dostupni medijskom timu i surađuju kako bi se o realizaciji svih prijavljenih projekata za vrijeme akcije moglo čitati na mrežnoj starnici Centra i u ostalim medijima koji prate njihov rad.

Medijski tim

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE