Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

72 sata bez kompromisa: Novi Travnik i Brusnica dijelom su volonterske avanture

ntrU subotu 26. rujna u župama Presvetog Trojstva u Novom Travniku i Rođenja Blažene Djevice Marije u Brusnici realizirane su aktivnosti u sklopu akcije 72 sata bez kompromisa.

U Novom Travniku volonteri su, predvođeni župnikom don Antom Ledićem i s. Antonijom Lučić prikupljali namirnice za najpotrebitije u trgovačkim lancima Robot, Best i Konzum.
Također, za petak su imali u planu realizirati akciju branja lišća aronije na Kupresu koja nije bila izvediva zbog iznimno loših vremenski uvjeta.

brusnicaU Brusnici, inače prognaničkoj župi u kojoj trenutno boravi 20 vjernika, volonterski zadatak bio je uređenje i čišćenje liturgijskog prostora kao i župnog prostora za druženje vjernika, čemu su vrijedne volonterke ozbiljno pristupile uz podršku brusničkog župnika vlč. Ivana Dragičevića.

Medijski tim

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE