Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Poziv za prijave nove generacije Škole animatora otvoren do 6. studenog

Untitled Kopiraj

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih "Ivan Pavao II." nastavlja s programom Škola animatora "Mladi za mlade” u školskoj 2020/2021. godini.

Sudjelovanjem u Školi animatora mladi imaju mogućnost osposobiti se za konkretni pastoralni rad usvajanjem znanja o radu s malom i velikom skupinom te pojedinim skupinama/sekcijama aktivnim u župi (ministranti, krizmanici, zbor, susreti mladih..) te na taj način postaju aktivni članovi župne zajednice.

Škola animatora je projekt na razini nadbiskupije, a realizira se kroz četiri formacije (vikend susreta) u jednoj školskoj godini te završnu sedmodnevnu specijalizaciju za vrijeme ljetnog raspusta. Pored realizacije programa u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih “Ivan Pavao II.” u Sarajevu, program se realizira i u Pastoralnom centru u Odžaku.

Poželjno je da iz jedne župe bude prijavljeno najmanje troje mladih, uzrasta od 15 do 25 godina, koji će sudjelovati u formaciji, kako bi jedni drugima bili podrška te ostvarili kvalitetnije učinke.

Svoje mlade možete prijaviti do 6. studenog 2020. godine, svakim danom od 08 do 16 sati u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „lvan Pavao II." na broj 033/766-226 ili 063 488 875 te putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Kontakt osoba je Antonio Topalović, projekt koordinator.
Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, osjećajte se slobodnim kontaktirati nas na navedene brojeve ili e-mail.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE