Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radost mladosti - Mladi pred novim izazovima vremena

RM Mladi pred novim izazovima

Tema ovotjedne emisije Radost mladosti, koja se emitira na valovima Radija Marije bila je Mladi pred novim izazovima vremena. Kako se mladi nose s izmijenjenom svakodnevnicom tijekom pandemije koronavirusa, koje su poteškoće, a koje prilike za nove izazove, razgovarali smo s Antoniom Topalovićem, djelatnikom Centra za mlade Ivan Pavao II. i studentom završne godine Filozofskog fakulteta u Sarajevu. Emisiju možete poslušati ovdje.

Prošlotjednu emisiju, kada smo s Minjom Todorović, djelatnicom Centra za mlade, razgovarali o prisutnosti katoličkih influencera u svijetu mladih možete poslušati ovdje.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE