Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Biramo najbolju volontersku fotografiju u 2019. – Prijavite se!

Yellow Bordered Photo Photography Trifold Brochure 5Svake godine, 5. prosinca kada se obilježava Međunarodni dan volontera, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. koristi priliku da njegovom proslavom podsjeti tisuće mladih uključenih u projekte i aktivnosti Centra kako svaki novi dan donosi priliku kroz volonterski angažman pokrenuti promjene u zajednici u kojoj živimo.

Međunarodni dan volontera koji je proglasila Opća skupština Ujedinjenih naroda 1985. ima za cilj sve aktivnosti volontera i njihov dobrovoljni rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Upravo zbog toga, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u vremenu pandemije izazvane koronavirusom na poseban način želi se zahvaliti svim volonterima Vrhbosanske nadbiskupije koji su na bilo koji način u protekloj godini pomogli potrebitima u svojoj lokalnoj zajednici.

Tim povodom, NCM u suradnji s Medijskim centrom Vrhbosanske nadbiskupije (MCVN) a u prigodi Međunarodnog dana volontera raspisuje Natječaj za izbor najbolje volonterske fotografije u 2019.
Na natječaj se mogu prijaviti sve skupine mladih koje su u 2019. sudjelovale na bilo kojem projektu Centra za mlade Ivan Pavao II.

Fotografije možete poslati do 13. prosinca, nakon čega će uslijediti online glasovanje na društvenim mrežama NCM-a. Nakon što izaberemo pet fotografija s najvećim brojem likeova na društvenim mrežama, stručno povjerenstvo će odabrati tri najbolje volonterske fotografije skupina koje će osvojiti vrijedne nagrade.

Za uspješno sudjelovanje na natječaju potrebno je poslati samo jednu volontersku fotografiju, opis volonterskog zadatka u sklopu kojeg je fotografija zabilježena, navesti projekt/e Centra za mlade Ivan Pavao II. na kojima je skupina mladih sudjelovala, te kontakt podatke odgovorne osobe.
Fotografije poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

foto 2„Na natječaj za izbor najbolje volonterske fotografije mogu se prijaviti skupine mladih iz škola, župa, udruga, neformalnih skupina mladih i sl. Vjerujem da ćemo i ovom aktivnošću podsjetiti mlade na velike i vrijedne stvari koje su uradili u proteklom razdoblju, bez obzira na izazove s kojima su se suočavali. U važnost i vrijednost volontera, ali i njihovog angažmana mogli smo se uvjeriti u razdoblju lockdowna kada su volonteri još jednom pokazali da volonterizam nije samo definicija, nego i životni stil mladih u Bosni i Hercegovini, zbog čega sam iznimno sretan“, kazao je Josip Milanović, projekt koordinator pri Centru za mlade Ivan Pavao II. koji je pozvao sve mlade, ali i njihove voditelje da se prijave na natječaj.

Ovo je samo jedna od aktivnosti u sklopu koje će djelatnici NCM-a zajedno sa svojim volonterima obilježiti Međunarodni dan volontera te se tako svim vrijednim mladima zahvaliti za njihov angažman, ali ih ohrabriti da i u budućnosti čine vrijedne stvari za sebe osobno, ali i za zajednicu u kojoj žive.

NCM

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE